Kamuda çalışan işçilere ikramiye ödemesi ne zaman 2020? Kamu işçilerine ikramiye (tediye) ödemesi tarihi belli oldu

Kamuda çalışan işçilere ikramiye ödemesi ne zaman 2020? Kamu işçilerine ikramiye (tediye) ödemesi tarihi belli oldu

Kamu ve belediye personeline ödenecek ikramiyelerin tarihleri belli oldu. Vatandaşlar, 'Kamu işçilerine ikramiye ödemeleri ne zaman yapılacak?' sorusunun yanıtını merak ediyor. Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararına göre, işçilere 'tediye' yani ikramiye ödemeleri 2020 yılının kalan aylarında iki kez yapılacak. İşte detaylar...

'Kamuda çalışan işçilere ikramiye ödemesi ne zaman yapılacak? Kamu işçilerine ikramiye (tediye) ödeme tarihleri belli oldu mu?' sorularının yanıtlarına sayfamızda yer verdik. Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre 2020 yılı ikramiye ödemelerinin tarihleri netleşti. Devlet ve belediye çalışanlarına verilen 'tediye' yani ilave ödemeler (ikramiyeler) bu ay için verilecek. Detaylar haberimizde...

KAMU İŞÇİLERİNE İKRAMİYE ÖDEMELERİ NE ZAMAN YAPILACAK 2020?

Kamuda çalışan işçilerin ilave tediye (ikramiye) ödemelerinin 2020 takvimi belli oldu.

Cumhurbaşkanlığı kararına göre ikramiyelerin ilk taksiti 27 Temmuz 2020 günü, ikinci taksiti 14 Aralık 2020 tarihinde ödenecek.

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı şöyle:

"4/7/1956 tarihli ve 6772 sayılı Kanun kapsamına giren kurumlarda çalışan işçilere anılan kanunun 3'üncü maddesine göre 2020 yılında verilecek ilave tediyenin birinci yarısının 27/7/2020, diğer yarısının 14/12/2020 tarihinde ödenmesine; 6772 sayılı Kanunun 3'üncü ve 4'üncü maddeleri gereğince karar verilmiştir."

TEDİYE NE DEMEK?

KURBAN BAYRAMI'NDA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?

HANGİ İLLERDE MASKE TAKMA ZORUNLULUĞU VAR?

YENİ DÜZENLEMEYE GÖRE KİMLER NEREDE MASKE TAKMAK ZORUNDA?

MASKE TAKMAMANIN CEZASI NEDİR?

TÜRKİYE'NİN 'YENİ NORMALLEŞME' TAKVİMİ İÇİN TIKLAYIN

YURT İÇİ SEYAHATLARDE ZORUNLU OLAN 'HES KODU' ALMAK İÇİN TIKLAYIN

e-DEVLET'TEN SEYAHAT İZİN BELGESİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN