Kamyonun çarptığı 89 yaşındaki kadın öldü

Kamyonun çarptığı 89 yaşındaki kadın öldü

Elazığ'da kamyonun çarptığı 89 yaşındaki kadın yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Yunus Emre Bulvarı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan Gülşah Soylu'ya (89) sürücüsünün adı ve plakası öğrenilemeyen kamyon çarptı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Soylu, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kazaya tepki gösteren bazı vatandaşlar yolu bir süre trafiğe kapattı. Polis ekiplerinin müdahalesiyle yol yeniden ulaşıma açıldı.

ELAZIĞ/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN