Murat Özvardar kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte biyografisi

Murat Özvardar kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte biyografisi

Hande Fırat'ın eşi Murat Özvardar'ın mesleği iş insanı olarak biliniyor. Murat Özvardar Suriye haberleriyle ön plana çıkan Hande Fırat ile 2017 yılında dünyaevine girdi. Ünlü gazetecinin önceki evliliğinden 'Nehir' (d.2005) adında bir kızı bulunuyor. İşte, Murat Özvardar'ın hayatı...

Murat Özvardar'ın eşi Hande Fırat, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016 günü kalkıştığı darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile akıllı telefon üzerinden yaptığı Facetime görüntülü görüşme hafızalarda yer edindi. Hande Fırat ile Murat Özvardar'ın 2017 yılında gerçekleşen nikah törenine AK Parti'den Ömer Çelik, Recep Akdağ, Mehmet Şimşek ve eşi Esra Şimşek, Jülide Sarıeroğlu, Hayati Yazıcı, Mahir Ünal gibi isimler katıldı.

5a26ea13ae784925ac211523.jpg

MURAT ÖZVARDAR'IN HAYAT HİKAYESİ

1952 yılında Manisa'da kurulan Özvardar şirketlerinin başında olan Murat Özvardar, iş insanı olarak ticaretle uğraşıyor.

Beyaz eşya, inşaat, mobilya, otomotiv ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren şirketin başında olan Murat Özvardar, birçok ülkeyle ithalat ve ihracat yapıyor.

Murat Özvardar, 2017 yılında gazeteci Hande Fırat ile evlendi. Televizyonculuk kariyerine üniversite öğrencisi olduğu sırada başlayan Hande Fırat, 1999 yılında CNN Türk'te başbakan muhabiri olan başarılı gazeteci, 2014 yılından bu yana CNN Türk, Kanal D, Hürriyet gazetesinin Ankara temsilciliği görevlerinde bulundu.

Hande Fırat'ın önceki evliliğinden 2005 doğumlu 'Nehir' adında bir kızı bulunuyor.

ddmcjeuxkaeemmw.jpg
Hande Fırat ile Murat Özvardar çiftinin nişanlarını AK Partili Egemen Bağış kıymıştı

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN