Ali Bayramoğlu: Türkiye çok tehlikeli bir yolda ilerliyor

Ali Bayramoğlu ve İsmet Berkan, KARAR TV’nin Sadece Gündem programında, TBMM'de bütçe görüşmeleri sırasında çıkan kavgayı ve zincir market yöneticisi Galip Aykaç'a yönelen tehditleri ele aldılar. Bayramoğlu, Aykaç'a yönelik tehditler için “Türkiye'deki siyaset mekanizmasının nasıl işlediğini gösteriyor.” yorumunda bulundu.

UBADE EVLİ

Ali Bayramoğlu ve İsmet Berkan, gündemin öne çıkan gelişmelerini Sadece Gündem programında değerlendirdi.

Zincir market yöneticisi Galip Aykaç'a yöneltilen tehditleri değerlendiren Bayramoğlu, “İstikrarsızlık, enflasyon olduğu zaman, bundan istifade etmek isteyen olur ama bu işin aslı yaratılan politik ortamdır. İstenmeyenin elbisesi haline gelmiş FETÖ vurgusuyla suçlamak, Türkiye'deki siyaset mekanizmasının nasıl işlediğini gösteriyor.” ifadelerini kullandı.

Altılı Masanın birlikteliğinin Türkiye için ne anlama geldiğine değinen Bayramoğlu, “Bu gidişin çok kötü olduğunun farkında olanlar, kökleri ve ekonomik konumları ne olursa olsun demokratik bir enerji üretmenin mümkün olduğunu görüp bunu becerebiliyorlarsa Türkiye için bir çıkış vardır.” yorumunda bulundu.

TBMM'de yapılan Milli Savunma Bakanlığı bütçe görüşmelerinde Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İYİ Parti Milletvekili Aytun Çıray arasındaki tartışmaya değinen Bayramoğlu, “Eski bir asker olan Milli Savunma Bakanı 'Sus' diye bir milletvekiline bağırıp azarlayabiliyorsa ve bunun bir adım sonrası sözden fiile geçebilecek bir şeyse, hakikaten Türkiye çok tehlikeli bir yolda ilerliyor demektir.” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN