Bi' Karar Ver'de gündem değerlendirildi

Elif Çakır ve Yıldıray Oğur KARAR TV'nin Bi' Karar Ver programında gündemi değerlendirecek. Canlı yayın 15 Şubat 11.00'de başlayacak.

➣Büyük felakette 10 günü geride bıraktık, hala enkaz altında binlerce insan var. Dün Kabine Toplantısı'ndan sonra Erdoğan 'deprem bölgesinde bir yıl içerisinde inşaat yapacağız' dedi. Maraş ve Hatay'da iki yıl önce uyarılar yapan Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür ise 'İnşallah bu sefer sesimi duyurabilirim' diyerek Erdoğan'a seslendi: Afet bölgesinde inşaata başlanmamalı.

➣“Asrın en büyük felaketi diyebileceğimiz bu depremler, 10 büyük ilimizde çok büyük yıkımlara sebep oldu” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan haklı mı, böylesi bir felaket karşısında devletin yapacağı çok da bir şey yok muydu?

➣Volkan Karabacak: “Evet, deprem olarak büyük bir deprem ama ihmaller olmasaydı bu kadar büyük yıkım yaşamazdık, biz bu depremi sıfır kayıpla atlatabilirdik”

➣Japon deprem uzmanından çarpıcı açıklama: İmar affıyla insanların hayatı para ile değiştiriliyor

➣Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakanlar Toplantısı sonrası AFAD Merkez Binası'nda Kahramanmaraş merkezli depremler hakkında açıklamalarda bulundu. Depremde can kaybının 35 bin 418'e yükseldiğini açıkladı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN