Mahçupyan: Bu eylem iktidara yarar

KARAR TV'nin Bİ' Karar Ver programında Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un konuğu Gazeteci Etyen Mahçupyan oldu. Mahçupyan, İstiklal Caddesi'nde yaşanan patlamadan sonra dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Mahçupyan İstiklal Caddesi'ndeki patlamaya ilişkin, "Seçimler yaklaştıkça böyle olaylar yaşanabilir. Bu eylem iktidara yarar ama kime yarıyorsa o yapmıştır anlayışı her zaman doğru değildir." ifadelerini kullandı.

Elif Çakır ve Yıldıray Oğur gündemi Gazeteci Etyen Mahçupyan ile Bi' Karar Ver programında değerlendirdi.


KILIÇDAROĞLU YÜZDE 5 BİLE ALSA VAZGEÇMEYECEK


Altılı masada liderler, iktidara gelmeleri halinde geçiş süreci yol haritasını görüşecek. Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin baş'ın talebi de masada olacak. 6'lı masa 7'li masa olacak mı ele alınacak. 14 Kasım (bugün) tarihinde toplanılan altılı masanın gündeminde adaylık tartışması da yer alıyor. Gazeteci Etyen Mahçupyan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik, "Gördüğüm kadarıyla Kılıçdaroğlu yüzde 5 bile alsa vazgeçmeyecek." dedi.

'ERDOĞAN BİR ANDA GİTSE TÜRKİYE DAHA KÖTÜ BİLE OLABİLİR”

Erdoğan sonrası için muhalefetin henüz bir tasavvur ortaya koyamadığını söyleyen Mahçupyan,“Muhalefet gerçek bir siyaset üretemez ise, Altılı Masayı kastetmiyorum, sosyolojik olarak bütün muhalefeti kastediyorum, alternatif tasavvur üretemediği ölçüde o zaman eskiyi kim yener diye bakıyorlar? Eskiyi yendiğin zaman hiçbir şey olmayacak çünkü devlet aynı devlet olmaya devam ediyor. Bu 'Eski' dediğin şeyin çok büyük bir kısmı devlet aslında. Yani şöyle söyleyeyim;bir anda Tayyip Erdoğan çekilse Türkiye çok mu değişecek sanılıyor? Hayır, Türkiye daha kötü bile olabilir.” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN