Giray Altınok'tan Akşener-Şen görüşmesine esprili gönderme: Meral Hanım arayan yine siz misiniz?

Komedyen Giray Altınok, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in hukukçu Ersan Şen ile cumhurbaşkanlığı adaylığı için randevulaşmasını, çektiği bir videoyla 'ti'ye aldı. Televizyonda canlı yayın arasında gerçekleşen Akşener-Şen görüşmesini kendine uyarlayan Giray Altınok'un esprili videosu sosyal medyada gündem oldu. İşte o video...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 'Altılı Masa'yı terk etmesinin ardından Ankara'daki siyasi hareketlilik sürüyor.

Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen, katıldığı bir canlı yayında İYİ Parti'den kendisine cumhurbaşkanı adaylığı teklifi gelmesi durumunda aday olabileceğini söyledi. Şen, reklam arasında İYİ Parti lideri Akşener'in kendisini aradığını ve hafta içinde bir görüşme yapacaklarını açıkladı.

Akşener'in, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığını kabul etmeyip televizyon kanallarında tartışma programlarında sık sık yer alan hukukçu Ersan Şen'in adaylık isteğini istişare etmesi, kamuoyunda olumlu-olumsuz çeşitli yorumlara neden oldu.

giray-altinok-meral-aksener-ersan-sen-videosu.jpg

AKŞENER'İN ŞEN'İN ADAYLIĞINA YEŞİL IŞIK YAKMASI ESPRİ KONUSU OLDU

Komedyen Giray Altınok, sosyal medyadan yayınladığı videoyla, İYİ Parti'nin Ersan Şen'in cumhurbaşkanı adaylığına sıcak bakmasını 'ti'ye aldı.

Videoda telefonu çalan Altınok, istemediği halde İYİ Parti lideri Akşener tarafından cumhurbaşkanı adayı gösteriliyor.

Kısa sürede çok sayıda beğeni alan video, sosyal medyada en çok konuşulan konu başlıklarından (trend topic) biri oldu.

İlgili Haberler