Akşener 'Masaya geri dönerim' diyerek duyurdu: Kılıçdaroğlu milletin talebine onay verirse gurur yapmam

Millet İttifakı ile ortak aday konusunda anlaşmazlık yaşaması sebebiyle Altılı Masa'yı dağıtmasının ardından açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Kılıçdaroğlu milletin talebine onay verirse gurur yapmam." dedi. Akşener, "Yeter ki seçimi alalım. Yeter ki Erdoğan'ı gönderelim." ifadelerini kullandı.

HaberTürk yazarı Sevilay Yılman, HaberTürk canlı yayınında, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kendisine, "Sayın Kılıçdaroğlu ve ya masa milletin dediğini kabul ederse hiç gurur yapmadan geri dönerim" dediğini söyledi. Akşener'in "Yeter ki seçimi alalım. Yeter ki Erdoğan'ı gönderelim." dediği öğrenildi.

Yılman, Akşener'in yaptığı açıklamanın sertliği hakkında "Azıcık duygu fışkırtması yaşadım." dediğini belirtti.

Akşener'in Yılman'a açıklamaları şu şekilde:

"PARTİMİN İKBALİ İÇİN KİMSEYLE PAZARLIK YAPMADIM"

Olayların bu noktaya gelmesini istemezdim. Gelinen nokta benim yüzümden değil. Ben kişisel çıkarlarım, partimin ikbali için kimseyle pazarlık yapmadım. Eğer böyle düşünüyorlarsa gelsinler evimi taşlasınlar. Milletin, vatandaşın talepleri için tavır koydum.

Bu iki ismin karşılığı bende de, Kemal Bey'den de, diğer isimlerden de çok yüksek.

"HİÇ GURUR YAPMADAN GERİ DÖNERİM"

"Masadan ben kalkmadım, kaldırıldım. Eğer masa ya da Kemal bey milletin bu talebine (İmamoğlu ya da Yavaş) olur verirse hiç gurur yapmadan o masaya geri dönerim. Son toplantıdan çıktığım ana geri dönerim. Yeter ki seçimi alalım. Yeter ki Erdoğan'ı gönderelim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (33)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
33 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN