Amedspor'a saldırıya rağmen maçın devam etmesine tepki: 'Hükümet İstifa' sloganı mı atılması lazım?

Amedspor'a saldırıya rağmen maçın devam etmesine tepki: 'Hükümet İstifa' sloganı mı atılması lazım?

Bursaspor- Amedspor maçında saldırıya uğrayan Amedspor taraftarları için çok sayıda kişi TFF'ye çağrıda bulunarak maçın iptalini istedi. Maçın iptal edilmemesi üzerine 'Hükümet istifa' sloganlarına verilen cezayı hatırlatan sosyal medya kullanıcıları "Bursaspor taraftarının durdurulması ya da maçın iptali için illa “hükümet istifa” sloganlarının atılması mı lazım.? " şeklinde tepki gösterdi.

Amedspor, bugün saat 14:00’teki Bursaspor karşılaşması öncesi dün gece geldiği Bursa’da bir grubun prokovasyonu’na maruz kaldığını duyurmuştu. Dün geceden itibaren sosyal medyadan yetkililere yapılan ‘güvenlik’ çağrılarına karşılık verilmezken, maçın başlamasına bir saat kala antrenman için sahaya inen Amedspor oyuncuları, Bursaspor oyuncuları tarafından saldırıya uğradı.

14:00’da başlayan maçın ilk yarısı, tribünlerden sahaya pet şişe, kurşun, bıçak ve patlayıcı madde fırlatılmasıyla geçti. Maç başlangıcında ve ilerleyen dakikalarda Amedspor kalecisi Cantuğ Temel’in başına iki kez sert cisim isabet etti. Sağlık ekibinin sahada müdahale ettiği kaleci, müdahalenin ardından oynamaya devam etti.

‘Yeşil’ lakaplı Mahmut Yıldırım, JİTEM'in kilit isimlerinden ‘Pala’ lakaplı Cem Ersever ile faili meçhul ölümlerin sembolü Beyaz Toros afişlerinin yer aldığı tribünlerde taraftarların saldırısı sürerken maçın devam etmesine tepkiler büyüyor.

Aralarında siyasetçilerin de bulunduğu çok sayıda Twitter kullanıcısı TFF’ye çağrı yaparak maçın iptalini istedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN