Kerkük’te bayram namazı kılındı

Kerkük’te bayram namazı kılındı

Kerkük’te Müslümanlar, bayram namazını eda etmek için camileri doldurdu.

Kerkük’te yaşayan Müslümanlar, bayram namazını Pıryadi semtindeki Mulla Rıza Camii’nde kıldı. Cami imamı Hişam Avcı, okuduğu hutbede Avusturya’nın aldığı cami kapatma kararına değindi. Kerküklüler, bayram namazının ardından yakınlarının kabirlerini ziyaret ederek, bayramın ilk gününde hayatını kaybeden yakınları için dua ettiler.

Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Erşet Salihi de Musalla Mezarlığı’nı ziyaret ederek dua edip, vatandaşların bayramını kutladı. 

KERKÜK/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN