Kjaer: Türkiye adına utanç verici

Kjaer: Türkiye adına utanç verici

Fenerbahçe'nin Danimarkalı stoperi Kjaer, Trabzonspor maçında yaşanan olaylar hakkında konuştu.

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile karşılaşan ve 4-0 üstün durumdayken maç tatil edilen Fenerbahçe'de stoper Simon Kjaer maçı değerlendirdi.

UTANÇ VERİCİ

Tatil edilen maçın ardından yayıncı kuruluşa olayları değerlendiren Simon Kjaer, “Daha önce böyle bir şey görmedim. Ben bunu bir utanç olarak nitelendiriyorum. Biz buraya futbol oynamak, saha içinde futbolumuzu sergilemek için geliyoruz. İzleyicilerin de güzel bir futbol izlemek için geldiklerini düşünüyorum. O nedenle Türkiye’nin imajı için hiç de iyi bir durum teşkil etmiyor yaşananlar. Cezalar gelecektir ve yaşananların sonuçları olacaktır. Muhtemelen önümüzdeki maçlarını taraftarsız oynamak mecburiyetinde olacaklar. Bu bir utanç. Harika bir atmosfer vardı. Son derece ilgi çekici buraya gelip futbol oynamak. Biz oyunumuzu oynamak istiyorduk. Böyle maçlar da her zaman oynamak istediğiniz maçlardır; baskı altındaki, bu tarz atmosferlerdeki maçlar. Gerçekten utanç verici ve üzücü bir durum” dedi.

UMARIM BEŞİKTAŞ PUAN KAYBEDER

Şampiyonluk mücadelesinde kalan maçlarla ilgili de değerlendirme yapan Simon Kjaer şu ifadeleri kullandı: “Bizim tek yapabileceğimiz şey kendi maçlarımıza konsantre olmak. Kalan maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Yapabileceğimiz tek şey bu. Umarım onlar da puan kaybeder. Bunun dışında başka bir şey söyleyemem onlarla ilgili. Önce kendi elimizdekileri değerlendirelim, sonrasına daha sonra bakalım. Bazı şanslar geldi ama bu fırsatları teptik. Umarım bir şans daha elimize gelir. Umarım Fenerbahçe ailesine şampiyonluğu armağan ederiz. Ama maç maç gidip önümüze bakmalıyız.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN