Kocaeli'nden iki arkadaş birlikte çıktıkları çarşı izninde şehit düştü | Kayseri saldırısı

Kocaeli'nden iki arkadaş birlikte çıktıkları çarşı izninde şehit düştü | Kayseri saldırısı

Kayberi'de vatani görevlerini yapan Kocaeli'den 2 arkadaş, birlikte çıktıkları çarşı iznine giderken bombalı saldırıda şehit düştü. Erler Abdulsamet Özen ile Raşit Yücel'in şehit oldukları memleketleri Kocaeli'nin Körfez İlçesi'ndeki ailelerine bildirilirken, büyük üzüntü yaşandı. Aileler gözyaşlarına boğuldu. Yurtdışındaki Baba Yücel'e acı haber telefonla verildi.

Kayseri 1 Komando Tugayı'nda vatani görevlerine yapan Kocaeli'den 2 arkadaş bombalı saldırıda şehit düştü. İzmit'te günlük yayınlanan yerel bir gazetede çaycı olarak görev yapan Körfez Yeniyalı Mahallesi Şahin Sokak'ta oturan Hüseyin Özen'in 3 çocuğundan biri olan Abdulsamet Özen'in ailesine acı haber verildi.

Raşit Yücel sosyal paylaşım sitesindeki 26 Kasım tarihli paylaşımında, "Vatanıma canım feda" yazarak birliğinde çekilmiş fotoğrafı paylaştığı görüldü. 4,5 aylık asker olan Abdulsamet Özen'in ise Hakkari'de 1,5 ay görev yaptıktan sonra birliğine geri döndüğü öğrenildi. İki askerin şehit olması Körfez'de büyük üzüntü yarattı.

Kocaeli Vali Yardımcısı Dursun Balaban aileye acı haberi verirken, üzüntü yaşandı. 4,5 aylık asker olan Abdulsamet Özen'in Hakkari'de 1,5 ay görev yaptıktan sonra birliğine döndüğü öğrenildi. 

VATAMINA CANIM FEDA

Körfez Fatih Mahallesi Sümbül Sokak'ta oturan Raşit Yücel'in evine ise Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can giderken, ailesinin evde olmadığı görüldü. Şehidin fabrikada çalışan annesi Şükran Yücel'e ulaşılırken, babasına ise ulaşılamadı. Şehidin annesinin eve getirilmesi için fabrikaya gidildi. Raşit Yücel sosyal paylaşım sitesindeki 26 Kasım tarihli paylaşımında, 'Vatanıma canım feda' yazarak birliğinde çekilmiş fotoğrafı paylaştığı görüldü.
İki askerin şehit olması Körfez'de büyük üzüntü yarattı.

Kayseri'de vatani görevlerini yapan Kocaeli'den 2 arkadaş birlikte çarşı iznine çıkarken, bombalı saldırıda şehit düştü. Abdulsamet Özen ile Raşit Yücel'in şehit oldukları memleketleri Kocaeli'nin Körfez İlçesi'ndeki ailelerine bildirilirken, büyük üzüntü yaşandı.

AİLESİ EVDE YOKTU

Körfez Fatih Mahallesi Sümbül Sokak'ta oturan Raşit Yücel'in evine Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can giderken, ailesinin evde olmadığı görüldü. Şehidin fabrikada çalışan annesi Şükran Yücel'e ulaşılırken, babasına ise ulaşılamadı. Şehidin annesinin eve getirilmesi için fabrikaya gidildi.

Şehit Özen'in evine bayraklar asılırken, vatandaşlar ve yakınları eve gelerek, ailenin acısına ortak oldu. Şehidin babası Hüseyin Özen gözyaşlarına boğulurken, yakınları tarafından teskin edildi.

Şehidin dayısı Muhammet Küçük, "Daha önce duyardık şimdi yaşıyoruz. Benim de oğlum asker. Yeğenim ile 15 gün önce görüşmüştük. Hakkari'de görev yaptı, görevi bitti ve birliğine geri döndü. Kayseri'ye 12 gün önce geldi. En yüksek mertebeye ulaştı, peygamberimize komşu oldu. Keşke ben de olsam. Çocuğum asker o da Şırnak'a gidecek. Allah'ın takdiri ne ise o olacak. Geride daha çok askerimiz var. Hainlere fırsat vermeyeceğiz" dedi.

ŞEHİDİN ANNESİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kayseri'de şehit olan diğer asker Raşit Yücel'in Gebze'de bir fabrikada çalışan annesi Şükran Yücel ise işyerinden otomobille alınarak Körfez'de bulunan eve getirildi. Şehidin annesi evin önünde bekleyenleri görünce otomobilde feryat ederek ağladı.

Şükran Yücel, "Oğlumu versinler bana oğlumu. Oğlumu göreceğim oğlumu. Ne olmuş oğluma söyleyin benim" diyerek ağladı.

BABAYA ACI HABER YURTDIŞINDA VERİLDİ

Sağlık ekibi otomobilde bulunan şehit annesine müdahalede bulunarak, evine götürülmesine yardımcı oldu. Şehidin evinde Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can bulunurken, şehidin TIR sürücü olan babası Ferit Yücel'e ulaşıldı. Macaristan'da bulunan Ferit Yücel'in Körfez'e gelmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

Eylül ayında askere giden Raşit Yücel'in arkadaşları evin önüne gelirken, büyük üzüntü yaşadılar.






İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN