Koronavirüs haritasında insan silueti belirdi

Koronavirüs haritasında insan silueti belirdi

Lüleburgaz'da koronavirüs vaka yoğunluk haritasında kırmızı alanlar ilçenin tamamını kaplarken, insan silueti görüntüsü ortaya çıktı. Vaka artışı nedeniyle Sakızköy, 14 gün süreyle karantina altına alındı.

Türkiye genelinde koronavirüs vaka sayısı ve can kayıplar artarken, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde korkutan bir tablo ortaya çıktı. Türkiye ortalamasının 2 katı vaka artışının görüldüğü Lüleburgaz'da, Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasında paylaşılan veriler, ilçenin durumunu gözler önüne serdi. Her geçen gün artan vaka sayılarına karşı ilçede denetimler de artırıldı.

BİR KÖY 14 GÜN KARANTİNAYA ALINDI

Bunun yanı sıra vaka artışında yaşanan yoğunluk nedeniyle Lüleburgaz'a bağlı Sakızköy, Kırklareli Valiliği İl Umumi Hıfzısıhha Kurulu kararıyla 14 gün süre ile karantinaya alındı. Yetkililer ilçe genelinde koronavirüs tedbirlerine azami düzeyde uyulması çağrısında bulundu.

aw167597-01.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN