Ankara Valisi Şahin'den hastanelere 'ağır hasta artacak' uyarısı

Ankara Valisi Şahin'den hastanelere 'ağır hasta artacak' uyarısı

Ankara Valisi Şahin hastane yönetimleriyle yaptığı toplantıda önümüzdeki 15 günde vaka sayısının artacağını belirtti ve destek beklediklerini söyledi.

Ankara Valisi Vasip Şahin, hastane yönetimleriyle uzaktan yaptığı toplantıda uyarılarda bulundu. Şahin'in bu toplantıda önümüzdeki 15 günde ağır hasta sayılarının artacağını söylediği aktarıldı.

T24'te yer alan habere göre; Vali Şahin, Ankara’da pandemi hastanesi statüsündeki bazı hastane yönetimleriyle uzaktan bağlantıyla bir araya geldi ve önümüzdeki süreçte artacak olan vaka sayısına dikkat çekti. Ayrıca Şahin, hastane yönetimlerinden destek beklediklerini de belirtti.

Bunun ardından Sağlık bakanlığı, pandemi statüsündeki özel hastanelerden gerek servis, gerekse yoğun bakımlarına alınan vaka sayısının yüzde 10 artırılması talimatını verdi. Bununla birlikte Bakanlık, devlet hastanelerinde görülen yoğunluk nedeniyle Kovid-19 olmayan hastaları da yine özel hastanele tarafından alınmasını istedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN