Tunus'ta korona yayılıyor: 4 il karantinada

Tunus'ta korona yayılıyor: 4 il karantinada

Tunus'ta koronavirüs salgını nedeniyle 4 il karantinaya alındı. Ülkede toplam vaka sayısı ise 385 bine ulaştı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle birçok ülke kısıtlama kararlarını artırıyor ya da normalleşme adımları atıyor. Aşılama oranının yükselmesi ve vaka vaka sayılarındaki azalış nedeniyle birçok ülkeden normalleşme adımları geldi. Ancak Tunus'ta Kovid-19 ile mücadeleden iyi haberler gelmedi. Ülkede 4 il salgın nedeniyle karantinaya alındı.

1.jpg

Ülkenin orta kesimindeki Kayravan, kuzeybatısındaki Silyana ve Bace illeriyle başkentin güneyindeki Zağvan ilinde karantina uygulaması devam diyor. Kayravan ilinde artan vaka sayısı ve hastanelerde yer kalmaması üzerine kurulan sahra hastanesinde doktorlar, yoğun bakımda yatan Kovid-19 hastalarının sağlıklarına kavuşması için özveriyle mücadeleye devam ediyor.

4.jpg

TUNUS'TA VAKA SAYISI

Tunus'ta toplamda 385 bin vaka görüldü. Ülkede 14 bin 118 kişi korona nedeniyle hayatını kaybederken toplamda iyileşenlerin sayısı ise 337 bin olarak aktarıldı.

5.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN