Banksy'nin yeni eseri ortaya çıktı

Banksy'nin yeni eseri ortaya çıktı

Sokak sanatçısı Bansky, Londra'nın Finsbury Park semtinde bu sabah ortaya çıkan resmin kendisine ait olduğunu doğruladı.

İngiltere'nin başkenti Londra'da, bir bina duvarında 'beliren' ağaç resminin Banksy'nin eseri olduğu ortaya çıktı. Sokak sanatçısı Bansky, sosyal medya paylaşımında Finsbury Park semtindeki resmin kendisine ait olduğunu doğruladı. Banksy'nin beyaz bir duvar üzerine yeşil boya ile yaptığı ağaç resminin, duvarın önünde duran ve yaprakları budanan ağacı 'tamamladığı' görüldü.

Eserin fotoğrafının sosyal medyada yayılmasıyla beraber birçok insan da Finsbury Park'a akın etti. Yerel sakinlerde Wanja Sellers, “Banksy'nin burayı seçmesinden çok gururlu ve memnunuz" dedi. Bansky'nin resminin aynı zamanda, 'Aziz Patrick Günü'ne de bir gönderme olduğu yorumu yapıldı.

İrlanda'nın milli günlerinden olan 'Aziz Patrick Günü', dünyanın birçok kentinde festivaller ile kutlanıyor ve etkinliklerde bu özel günün simge rengi olan yeşil kullanılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN