Belediye meclis toplantısında klasik müzik konseri

Bodrum Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı mini konserle başladı. Kurulması planlanan Bodrum Senfoni Orkestrası'nın da tanıtımı yapılan 'konserli toplantı' Türkiye'de ilk kez düzenlendi ve büyük beğeni topladı.

Muğla'nın Bodrum Belediyesi'nde 2 Temmuz 2021 Cuma günü gerçekleşen Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı öncesinde Bodrum Oda Orkestrası Beşli Grubu klasik müzik dinletisi sundu. Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın daveti üzerine yapılan mini konser ile Türkiye'de ilk defa yerel yönetimlerin bir toplantısı konserle başlamış oldu.

"SENFONİ ORKESTRASI BODRUM'A ÇOK YAKIŞACAK"

Mini konserin ardından Bodrum Oda Orkestrası Beşli Grubu adına söz alan Numan Pekdemir mutluluklarını dile getirdi. Kurulması hedeflenen Bodrum Senfoni Orkestrası'nın da ilçeye çok yakışacağını dile getiren Pekdemir, "Bana ve grubuma verdikleri değer ve davetler için Belediye Başkanı Ahmet Aras'a ve meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

whatsapp-image-2021-07-03-at-16-06-11.jpeg

SİVAS KATLİAMI UNUTULMADI

Müzik dinletisinin ardından temmuz ayı olağan meclis toplantısı başladı. 2 Temmuz 1993 tarihinde Sivas'ta yaşanan Madımak Katliamı'nda hayatını kaybedenler de toplantı başlangıcında anıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN