Sevtekin Sanat Tiyatrosu kapalı gişe oynuyor

Sevtekin Sanat Tiyatrosu kapalı gişe oynuyor

'Buyur Burdan Kaç' isimli komedi oyunu izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Karadeniz turnesine çıkacak olan oyunun Samsun biletlerinin şimdiden tükendiği öğrenildi. İstanbul’da 26 Mayıs tarihinde sezonun son oyunu Cevahir sahnesinde seyirci ile buluşacak.

'Buyur Burdan Kaç' isimli oyun sanatseverlerle buluştu. Kadrosunda İpek Tenolcay, Serdar Sevtekin, Sezer Soykök, Cemal Gönen, Zeynep Buse Kale ve Yağmur Şakar’ın bulunduğu oyunun yönetmen koltuğunda ise Serdar Sevtekin yer alıyor.

Gittiği her yerde seyirciler tarafından yoğun ilgi gören 'Buyur Burdan Kaç' isimli komedi oyunu Karadeniz turnesine çıkacak.

whatsapp-image-2022-05-20-at-16-43-51-1.jpeg

SAMSUN GÖSTERİSİNİN BİLETLERİ TÜKENDİ

22 Mayıs’ta Amasya, 23 Mayıs’ta Samsun’da, 24 Mayıs’ta Ordu’da oynanacak. Oyunun Samsun gösterisinin biletlerinin şimdiden tükendiği gelen bilgiler arasında.

Sezonun son oyunu ise 26 Mayıs tarihinde İstanbul’da Cevahir sahnesinde tiyatroseverlerle buluşacak.

Seyircinin yoğun ilgisine ve biletlerin kısa sürede tükenmesine teşekkür eden Serdar Sevtekin, "Samsunluların yoğun ilgisine çok teşekkür ederim. Tiyatrosever Samsun halkı bizi onurlandırdı. En kısa sürede tekrar geleceğiz" dedi.

1-008.jpg

Gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını söyleyen Sevtekin, "Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmaya seyircilerimize çok teşekkür ederim." diye konuştu.

2-006.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN