Cumhurbaşkanı Erdoğan bakanlarla yaptığı sporu açıkladı: Skorer noktasında bir numara benim

Cumhurbaşkanı Erdoğan bakanlarla yaptığı sporu açıkladı: Skorer noktasında bir numara benim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet Kütüphanesi'nde açılan Türk Müziği Tarihi Sergisi'ni ziyaret etti. Sergide gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bakanlarla birlikte haftada iki kez basketbol maçı yaptığı belirterek, "Skorer noktasında bir numara benim" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazeteci-tarihçi Murat Bardakçı ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde açılan Türk Müziği Tarihi Sergisi'ni gezdi.

Gençlerin de hazır bulunduğu sergide gençlerin yanı sıra Aşık Mahzuni Şerif'in oğlu Ali Mahzuni, Aşık Veysel'in torunu Çiğdem Özer, Neşet Ertaş'ın kızı Döne Ertaş ve hayatını kaybeden bazı sanatçıların aileleri de yer aldı.

kutuphane-2.png

TÜRKÜLERE EŞİK ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler sergide bulunan sanatçıların söylediği şarkılara eşlik etti.

kutuphane-1.png

Cumhurbaşkanı Erdoğan sergi ziyareti sonrası yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanemizde açılan Türk Müziği Tarihi Sergisi’ni gençlerimizle ve sergide eşyaları bulunan merhum sanatçılarımızın aileleriyle birlikte gezdik. Güzel sürprizler de yaşadık. Bu çok kıymetli sergiyi 15 Ağustos’a kadar ziyaret edebilirsiniz."

bardakci.png

"BİR NUMARA BENİM"

Haftada iki üç gün basketbol oynadığını belirten Erdoğan şunları söyledi:

"Bu ay aşırı yoğunuz, maç programları yoğun olmayacak. Her hafta muhakkak basket oynuyoruz bakan arkadaşlarımızla beraber. Skorer noktasında bir numara benim"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (33)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
33 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN