Deneme çekimi çok beğenildi! Orlando Bloom'un yeni filmine Türk oyuncu

Deneme çekimi çok beğenildi! Orlando Bloom'un yeni filmine Türk oyuncu

Başrolünde Orlando Bloom’un yer aldığı, yaz sonu vizyona girecek “Gran Turismo” filminde bir Türk oyuncu da rol aldı. Kariyerini hem Türkiye'de hem de ABD'de sürdürmek isteyen oyuncu Selin Çuhadaroğlu, deneme çekimlerinde beğenilmesinin ardından filmin kadrosuna seçildi.

Dünyaca ünlü İngiliz aktör Orlando Bloom’un yeni filmi “Gran Turismo”nun galası, ağustos ayında yapılacak. Yönetmen koltuğunda Neill Blomkamp’ın oturduğu filmin senaryosunu Jason Hall ve Zach Baylan yazdı. Sony Pictures ve PlayStation Productions imzalı filmde bir de Türk oyuncunun rol aldığı öğrenildi.

2-004.jpgSelin Çuhadaroğlu

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; oyuncu Selin Çuhadaroğlu, verdiği deneme çekimlerinin ardından gerçek bir hikâyeye dayanan “Gran Turismo” filminin kadrosuna seçildi. 24 yaşındaki oyuncu, daha önce “Akıncı” dizisinde Şükrü Özyıldız’ın kız kardeşi Beyza’ya hayat vermişti.

Selin Çuhadaroğlu kariyerine hem Amerika, hem de Türkiye’de sürdürmek istiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN