Depremzedeler için oradaydı! Oscar'lı oyuncu Olivia Colman sahnede Nazım Hikmet şiiri okudu

Depremzedeler için oradaydı! Oscar'lı oyuncu Olivia Colman sahnede Nazım Hikmet şiiri okudu

Oscar ödüllü İngiliz oyuncu Olivia Colman, Türkiye ve Suriye’deki depremzedeler için Londra'da düzenlenen yardım gecesine katıldı. Colman, gecede dünyaca ünlü Türk şair Nazım Hikmet’in ‘Yaşamaya Dair’ şiirini okudu.

İngiltere'nin başkenti Londra’daki konser salonu Royal Albert Hall’de, geçtiğimiz gece War Child ve Turkey Mozaik Foundation birlikteliğiyle Türkiye ve Suriye’deki depremzedeler için yardım konseri düzenlendi.

‘The Crown’, 'The Favourite' ve 'Fleabag' gibi yapımlarla tanınan Akademi ödüllü oyuncu Olivia Colman da etkinliğe katılan isimler arasındaydı.

Gecede sahneye çıkan Colman, Nazım Hikmet’in ‘Yaşamaya Dair’ şiirinin İngilizce çevirisini okudu. Colman’ın, Nazım Hikmet şiiri okuduğu anları Gerçek Gündem yazarı Bahar Akpınar, Twitter hesabından paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN