Dostluk temalı festival yeni kıssalarını arıyor

Dostluk temalı festival yeni kıssalarını arıyor

Bu yıl 5’incisi düzenlenen Uluslararası Kızılay Dostluk Filmleri Festivali, 22-25 Aralık 2022 tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak.

İlk dört yılında dünyanın 100 ülkesinden iki binin üzerinde başvuru alan festivalin bu yılki yarışma başvuruları 17 Ekim’de sona eriyor. Yarışmaya katılmak isteyenler kısa film ve belgesel yapımlarını festivalin Ana Yarışma, Kırk Yıllık Hatır, İnsani Bakış kategorilerine gönderebiliyor. Bu yıl bir ilke de imza atılacak festivalde İnsani Bakış kategorisinde yarışan bir belgesele de ‘Kızılay İnsani Bakış’ ödülü takdim edilecek. Başvurular festivalin ‘dostlukfilmfestivali.com’ adresinde yer alan FilmFreeway ve Festhome platform linkleri üzerinden yapılabiliyor. FilmFreeway’den başvuran Türk yapımları ise başvuru ücreti ödemiyor. Festivalin detayları ise ileri bir tarihte ilan edilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN