Emre Kavuk’un yeni filmi, Daha iyi bir yarın… Fütüristik bir aşk acısı

Emre Kavuk’un yeni filmi, Daha iyi bir yarın… Fütüristik bir aşk acısı

Sinema salonlarında bayram haftasında dördü yerli dokuz yeni yapım vizyonda. Filmlerde Altın Portakal ödüllü ‘Güzel Günler Göreceğiz’ filmiyle tanınan yönetmen Emre Kavuk’un yeni yapımı ‘Daha İyi Bir Yarın’ öne çıkıyor. Hande Doğandemir, Yağızcan Konyalı ve Nur Fettahoğlu’nun başrollerini paylaştığı film, terkedilen ve intiharın eşiğine gelen bir gencin yaşadığı fütüristik bir aşk hikayesini izleyiciyle buluşturuyor.

SALİHA SULTAN

Türkiye’de sinema salonlarında bugün dördü yerli dokuz yapım vizyona giriyor. Filmlerde ‘Güzel Günler Göreceğiz’ filmiyle 48. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde ‘En İyi Film’ ve ‘En İyi Senaryo’ ödüllerini alan yönetmen Emre Kavuk’un ‘Daha İyi Bir Yarın’ filmi öne çıkıyor. Hande Doğandemir, Yağızcan Konyalı ve Nur Fettahoğlu’nun başrollerini paylaştığı film, sevgilisi tarafından terk edildiği için aşk acısı çeken ve yaşamını sonlandırmaya karar veren bir gencin yaşadıklarını ele alıyor. Bireyselliği, tükenmişliği ve tüketmişliği, tüm bunların sonucu olarak duygudan arınmışlığı konu alan film, seyircisine fütüristik bir dünyanın kapılarını açıyor

1.jpg
Emre Kavuk

VEDA PARTİSİ: Ufuk Cebeci’nin yönettiği komedi filmi ‘Veda Partisi, bir siyasi parti başkanının eşi olan Yonca’nın, yakın arkadaşları için düzenlediği bekarlığa veda partisinde yaşanan olayları izleyiciye aktarıyor. Filmin başrollerinde Toygan Avanoğlu, Aslı Bekiroğlu, Seda Akman, Altan Erkekli, Goncagül Sunar, Hakan Bilgin gibi oyuncular rol alıyor.

ss.jpg

SEKİZ 1: Aksiyon meraklılarını beyazperdeye davet eden, Vural Eyikan’ın çektiği, Enes Kurt, Sinan Çelik ve Cihan Dönmez’in rol aldığı ‘Sekiz1’ güvendiği kişilerden yediği kazık nedeniyle psikolojisi de bozulan Barış’ın hikayesini anlatıyor.

k.jpg

KÖTÜ OYUNCU: Jorge Cuchi’nin yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Kötü Oyuncu’, bir film çekimi esnasında rol arkadaşının suçlamasıyla karşı karşıya kalan bir aktörün yaşadıklarını konu ediyor. Meksika yapımı filmin başrollerini Alfonso Dosal, Fiona Palomo ve Gerardo Trejoluna paylaşıyor. -

SALONUN IŞIKLARI AÇILSIN İSTEYECEKSİNİZ

Karanlık salonlarda korku hikayelerini sevenleri biri yerli üç yapım bekliyor. Alper Mestçi’nin çektiği yerli korku serisinin son yapımı ‘Siccin 7’, mafyadan kaçan bir adam ile ailesinin, yerleştikleri konakta yaşadıkları korkulu olayları aktarıyor. İngiliz yönetmen Mark MacNicol’un ‘Işıkları Kapat’ın filminde başrolleri Adam Robertson, Kirsty Strain ve Rachel Flynn paylaşıyor. Psikolojik gerilim türündeki film, gün ışığı fobisi olan genç bir kızın, bir medyumdan destek alması sonrasında yaşadıklarına odaklanıyor. Alberto Corredor’un yönettiği ‘Mahzen’ filmi ise babasının ölümünün ardından tuhaf ve ürkütücü bir mirasa konan Iris’in yaşadığı gerilimi izleyiciye aktarıyor.

i.jpg

ÇOCUKLARA BAYRAMLIK İKİ ANİMASYON

Karanlık salonlarda bayram tatilinde çocukları beyazperdede iki yabancı animasyon bekliyor. Kelsey Mann’in yönettiği, Gupse Özay, Aslı İnandık, Yaren Özaydın gibi isimlerin seslendirdiği ‘Ters Yüz 2’ artık bir ergen olan Riley’in yeni duygularla tanışmasını işliyor. Dick ve Ralph Zondag kardeşlerin yönettiği ‘Süper Maymun Shimmy’ animasyonu da süper güçlerini yeni keşfeden ve onları nasıl kullanacağını henüz öğrenmeye çalışan bir maymunun ‘maymun krala’ dönüşme hikayesini çocuklarla buluşturuyor.

u.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN