Gazeteci Mirgun Cabas, GAİN'den ayrıldı

Gazeteci Mirgun Cabas, GAİN'den ayrıldı

Gazeteci Mirgün Cabas, iki buçuk yıldır çalıştığı dijital medya platformu olan Gain Haber platformundan ayrıldığını açıkladı. Cabas Twitter'da paylaştığı gönderi ise şu mesajı verdi: 30 yıldır gazete ve televizyonlarda çalışıyorum. Kaç kez istifa ettim, kovuldum, ortada kaldım belli değil. İlk defa bir yerden ayrılırken doğru dürüst veda edebildim

Mirgün Cabas, yaptığı yayın sırasında çalıştığı GAİN Medya platformundan ayrıldığını açıkladı.

'GÖZDE AKPINAR, GAİN PLATFORMUNU SATTTI'

Gain'in el değiştirdiğini söyleyen Cabas, bu nedenle artık orada haber sunmayacağını söyledi.Platformun kurucusu Gözde Akpınar, "Uzun süredir incelediği ve gönlünde yatan bir iş'' olarak gördüğü Gain medya platformunu başka bir sermaye grubuna sattı.

Haziran başında el değiştirecek olan platformda artık yer almayacağını açıkladı. Yayın sonunda teşekkürlerini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN