Heavy Metal'in yaşayan efsanesi Judas Priest İstanbul'a geliyor

Heavy Metal'in yaşayan efsanesi Judas Priest İstanbul'a geliyor

Heavy Metal efsanesi Judas Priest, Invincible Shield'ın Avrupa turnesi kapsamında İstanbul'a geliyor. Grup, 24 Temmuz'da Park Orman'da konser verecek.

Müzikseverler bu yaz Türkiye'de düzenlenecek rock-metal konserlerine doyacak. Scorpions ve Megadeth'in ardından Heavy metal müziğin önde gelen gruplarından Judas Priest de İstanbul'da konser verecek.

Grup, 8 Mart'ta yayınlanacak son albümleri 'Invincible Shield'ın Avrupa turnesi kapsamında 24 Temmuz'da Park Orman'da konser verecek.

Konser biletleri yakında Biletix'te satışa çıkacak.

ee.jpg

Konser öncesi bir aksilik olmaması durumunda grupta Rob Halford, Ian Hill, Glenn Tipton, Scott Travis ve Richie Faulkner yer alacak.

Judas Priest, Türkiye'de bu yaz düzenlenecek çok sayıda metal müzik konserinden biri olacak. Scorpions 23 ve 25 Mayıs'ta, Megadeth 12 Haziran'da, Bruce Dickinson ise 19 Temmuz'da İstanbul'da sahne alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN