İngiliz müzisyen Frank Turner, İstanbul'da sahne alacak

İngiliz müzisyen Frank Turner, İstanbul'da sahne alacak

İngiliz müzisyen Frank Turner, Taksim Narmanlı Han’da konser verecek. Özgün Semerci ve Peter Aristone’un da sahne alacağı gecede, Turner sevilen şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz anlar yaşatacak.

İngiliz müzisyen ve söz yazarı Frank Turner, 16 Mart’ta Taksim Narmanlı Han’da hayranlarıyla buluşacak. Kariyerine post-hardcore grubu Million Dead’in vokalisti olarak başlayan, ardından solo kariyerinde büyük başarı elde eden Turner, İstanbul’daki konseriyle dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

Bugüne kadar 10 stüdyo albümü yayımlayan ve kendine has folk-punk tarzıyla geniş bir dinleyici kitlesi kazanan sanatçının konseri öncesinde, Second grubunun solisti Özgün Semerci ve Slovak müzisyen Peter Aristone de sahne alacak.

Turner, özellikle "The Way I Tend To Be", "Recovery" ve geçen yıl Ted Lasso dizisinde kullanılan "I Still Believe" gibi hit parçalarıyla tanınıyor. 2019 yılında yayımladığı "No Man's Land" albümüyle de büyük ilgi gören müzisyen, İstanbul’daki konserinde sevilen şarkılarını müzikseverlerle buluşturacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN