İstanbul Film Festivali'nde jüri üyeleri belli oldu

İstanbul Film Festivali'nde jüri üyeleri belli oldu

İKSV tarafından düzenlenen 43. İstanbul Film Festivali’nde Ulusal Yarışma filmlerini değerlendirecek jüri üyeleri belirlendi. Festival 17-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 17-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek 43. İstanbul Film Festivali’nde Ulusal Yarışma filmlerini değerlendirecek jüri üyeleri belirlendi.

JÜRİ BAŞKANI ASLI ÖZGE

İKSV'den yapılan açıklamaya göre, festivalin Ulusal Yarışma jüri başkanlığını yönetmen, senarist ve yapımcı Aslı Özge üstlenirken, jüride; Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği 'Kuru Otlar Üstüne' filmiyle Cannes Film Festivali'nde 'En iyi kadın oyuncu' ödülünü kazanan Merve Dizdar, görüntü yönetmeni Barış Aygen, sanatçı Halil Altındere ve müzisyen Ekin Fil yer alıyor.

10 DALDA ÖDÜL VERİLECEK

Ulusal Yarışma'da Altın Lale En İyi Film, Jüri Özel Ödülü, En İyi Yönetmen, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Senaryo, En İyi Görüntü Yönetmeni, En İyi Kurgu, En İyi Sanat Yönetmeni ve En İyi Müzik olmak üzere, 10 dalda ödül verilecek.

Festivalin ulusal yarışmalarında yer alacak filmler mart ayı sonunda, programın bütününün açıklanacağı basın toplantısıyla duyurulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN