İstanbul'da açık alan konserleri devam ediyor

İstanbul'da açık alan konserleri devam ediyor

Dün Beşiktaş Maçka Parkı'nda Redd grubunun verdiği konserin ardından İstanbul’da bir konser de Kadıköy’de gerçekleşiyor. Şarkıcı Melis Danişmend konseri sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu.

Dün Redd grubunun Maçka Parkı'nda verdiği konserin ardından şarkıcı Melis Danişmend de konser vereceğini paylaştı. Danişmend, konseri sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu.

Müzisyen Melis Danişmend Twitter hesabından “Kadıköylüler, Kadıköy’den geçenler, vapura yetişenler, saat 17:00’de İskele Meydanı’nda konserimiz var” ifadeleriyle konser haberini duyurdu.

Dün İstanbul’da Redd grubunun Maçka Parkı’nda verdiği konser koronavirüs önlemlerine uyulmadığı gerekçesiyle eleştiri almıştı. Konsere katılanlarsa eleştirilere karşı herkesin bu aktivitelere ihtiyacı olduğunu belirtmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN