'Kim Haklı?' kapalı gişe oynuyor

'Kim Haklı?' kapalı gişe oynuyor

Kadrosunda Tuğba Özay, Serdar Sevtekin, Esin Gündoğdu, Erman Aydın ve Hakan Çankaya gibi isimlerin bulunduğu 'Kim Haklı?' isimli tiyatro oyunu, izleyicilerle buluşmanın heyecanını yaşıyor. Samsun'da geçtiğimiz günlerde oynana oyun, 28 Kasım'da İstanbul Cevahir A sahnesinde sahne alacak.

Samsun'da Sevtekin Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Kim Haklı" adlı komedi oyunu büyük bir ilgiyle karşılandı. Oyunun kadrosunda Tuğba Özay, Serdar Sevtekin, Esin Gündoğdu, Erman Aydın ve Hakan Çankaya gibi başarılı isimler yer alıyor. 28 Kasım'da İstanbul Cevahir A sahnesinde sahnelenecek olan oyun, İstanbul seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

whatsapp-image-2023-11-24-at-13-21-24.jpeg

Oyun, 29 Kasım'da Bolu Necip Fazıl sahnesinde ve 30 Kasım'da Ankara yeni sahnede izleyicilerle buluşacak. Yönetmen Ali İhsan Bozdemir, oyunun büyük bir emekle hazırlandığını ve güvenle sahnelendiğini belirtti. Oyunun başarısı ve seyirciden gördüğü ilgi hakkında açıklamalarda bulunan Bozdemir, "Çok emek verdiğimiz ve çok güvendiğimiz oyunumuza olan ilgiden çok memnunuz. Bizi yalnız bırakmayan tüm tiyatro severlere teşekkür ediyoruz" dedi.

whatsapp-image-2023-11-24-at-13-21-23.jpeg

Sevtekin Sanat Tiyatrosu'nun kurucusu ve oyuncusu Serdar Sevtekin, birçok ilden aldıkları olumlu geri dönüşlerle gurur duyduklarını ve kısa süre içinde Türkiye turnesine çıkacaklarını açıkladı. Sevtekin, gösterilen ilgi ve sevgi karşısında çok mutlu olduklarını ifade etti. Tiyatro severlerin büyük ilgi gösterdiği "KİM HAKLI?" oyunu, Türkiye genelindeki seyircilerle buluşmaya devam edecek.

whatsapp-image-2023-11-24-at-13-21-24-1.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN