MFÖ'nün Özkan Uğur'a vedası herkesi ağlattı: Alanson ve Güner gözyaşlarını tutamadı

Geçtiğimiz günlerde MFÖ grubunun üyelerinden usta sanatçı Özkan Uğur lenf kanseri sebebiyle hayatını kaybetti. Tüm Türkiye’yi yasa boğan ölümün ardından Özkan Uğur için bugün Atatürk Kültür Merkezi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törende grup arkadaşları Mazhar Alanson’un, “Ele güne karşı yapayalnız, böyle de olmaz ki. Nasıl da gittin Özkanım, böyle bırakılmaz ki. Gözyaşlarımızı bitti mi sandın? Seni görebileceğimiz yer rüyalar artık” sözleri herkesi gözyaşlarına boğdu.

MFÖ’nün güler yüzü Özkan Uğur verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Taksim Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’na defnedilecek olan Uğur için bugün Atatürk Kültür Merkezi’nde cenaze töreni düzenlendi.

GİTARI TABUTUNUN YANINA KOYULDU

Törene bakanlar, siyasiler ve birçok sanatçı katıldı. Uğur’un hayatı boyunca yanında olan gitarı da törende tabutunun yanına koyuldu.

FUAT GÜNER VE MAZHAR ALANSON’DAN VEDA

Sahneye çıkarak konuşma yapan Fuat Güner, "Özkan bu salonda bulunan hatta herkes için çok büyük bir kayıp. Benim için 52 yıllık dost ortağım manevi kardeşim ve hiçbir söz hiçbir gözyaşı onun acısını içimizden atamaz. Özkan'ın yeniden görüşmek için hoşçakal" ifadelerini kullandı.

Güner'in ardından sahneye çıkan Mazhar Alanson, " Özkancığımın şu anda burada olduğunu biliyorum. Bizi seyrediyor. Zaten gönüllerimizde her zaman kalacak. 2-3 gündür halimiz darmadağın" dedi.

Alanson’un ayrıca MFÖ şarkısıyla veda etmesi herkesi gözyaşlarına boğdu. Alanson, sahneden inmeden şunu söylemek istiyorum Özkan’a diyerek, “Ele güne karşı yapayalnız, böyle de olmaz ki. Nasıl da gittin Özkanım, böyle bırakılmaz ki. Gözyaşlarımızı bitti mi sandın? Seni görebileceğimiz yer rüyalar artık. Deli diyorlar bize, ah bu ayrılık...” sözlerini sarf etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN