Netflix sevilen üç komedi dizisini Türkiye'den kaldırıyor

Netflix sevilen üç komedi dizisini Türkiye'den kaldırıyor

Netflix 2021 yılı sonunda sevilerek izlenen üç dizisi Türkiye'den kaldırıyor. ‘How I Met Your Mother, ‘Modern Family‘ ve ‘Friends yıl sonu itibariyle izlenemeyecek.

How I Met Your Father’la yeniden gündeme gelen ‘How I Met Your Mother‘ Türkiye’nin de aralarında olduğu 21 ülkede Netflix’i arşivinden kaldırılıyor.

Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris’in başrollerinde olduğu ‘How I Met Your Mother‘ 2005-2014 yıllarında yayınlanmış ve popüler kültürde önemli bir yer edinmişti.

Ed O’Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet ve Sarah Hyland başrollerinde olduğu aile komedisi ‘Modern Family‘ ise Netflix’ten global olarak ayrılıyor.

Diken'in haberine göre, ‘Friends‘ de yıl sonunda Netflix izleyiciyle vedalaşacak diğer bir dizi. 1994-2004 yılları arasında yayınlanan ve takip eden yıllarda benzer sitcom’ların önünü açan dizi Türkiye’nin de aralarında olduğu sekiz ülkede 1 Ocak 2022 itibariyle izlenemeyecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN