Netflix'ten, 91'li yıllara dönüş: ‘The Addams Family’, yeniden uyarlanıyor

Netflix'ten, 91'li yıllara dönüş: ‘The Addams Family’, yeniden uyarlanıyor

Netflix, 1991 yıllara geri götüren ‘The Addams Family’i yeniden uyarlayacak. Tim Burton'ın yönetmenliğini yapacağı filminden ilk görsel geldi.

Yapımı 1991 yılı olan ‘The Addams Family’in yeniden uyarlanmasına karar verildi.

Bu kez Morticia Addams rolünde Catherine Zeta Jones üstlenirken ona Jenna Ortega ve Luis Guzman gibi isimler eşlik ediyor.

Netflix'in ilk olarak diziyi Şubat 2021'de duyurduğu, Tim Burton'ın ise yönetmen koltuğunda oturduğu The Addams Family filminden ilk görsel paylaşıldı.

vfdvd-001.png

Gotik korku, fantezi ve komedi türlerini harmanlayan The Addams Family'nin spin-off’u Wednesday'in oyuncu kadrosunda Jenna Ortega ve orijinal Wednesday’e hayat veren Christina Ricci ikilisiyle beraber Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Gwendoline Christie, Isaac Ordonez, Victor Dorobantu, George Burcea, Tommie Earl Jenkins, Iman Marson, William Houston, Luyanda Unati Lewis-Nyawo, Oliver Watson, Calum Ross ve Johnna Dias Watson gibi isimler yer alıyor.

Beetlejuice, Edward Scissorhands ve Corpse Bride gibi filmlere imza atan Tim Burton kariyerinde ilk defa bir animasyonu gerçek oyuncularla dizi olarak uyarlayacak.

CHARLES ADDAMS’IN KARİKATÜR SERİSİ

1938’de Charles Addams’ın The New Yorker için yarattığı karikatür serisi olarak başlayan The Addams Family 1964-1966 yılları arasında siyah beyaz TV şovu olarak seyircisiyle buluştu. The Addams Family (1991) ve Addams Family Values (1993) filmlerinin yanı sıra 2019 versiyonu da olmak üzere animasyonları ve dizileri yapıldı. Ayrıca Addams Ailesi’nin bir de tiyatro oyunu var. 2010 yılında Addams Ailesi, Broadway Müzikal çıkışını Lunt-Fontanne Tiyatrosu’nda yaptı. Toplam 722 performans ile hatırı sayılır bir başarıya imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN