Ölümlü Dünya'nın devam filmi dijitalde yayınlanacak

Ölümlü Dünya'nın devam filmi dijitalde yayınlanacak

Ali Atay'ın yazıp yönettiği, geniş bir izleyici kitlesi edinen komedi filmi Ölümlü Dünya, önümüzdeki yıl ikinci filmiyle geri dönüyor. İlk filmdeki kadroyu yeniden buluşturacak olan yapım, bu kez sinemada değil bir dijital platformda izleyicilerin karşısına çıkacak.

Türkiye'de 14 Haziran’da yayın hayatına başlayan Disney Plus, popüler isimleri ve projeleri transfer etmeye devam ediyor. Bünyesindeki yıldızlar kadrosuyla dikkat çeken dijital platform, şimdi de fenomen komedi filmi “Ölümlü Dünya”nın devam filmi için için Taff Pictures’la anlaştı.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; eski kadronun tekrar bir araya getirileceği yeni filmin çekimleri nisan, mayıs gibi başlayacak ve fenomen proje sonbaharda da Disney Plus’ta seyirciyle buluşacak. 26 Ocak 2018’de gösterime giren serinin ilk filmi 11 hafta kaldığı sinemalarda 585 bin145 seyirciye ulaşmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN