Oppenheimer'ın yıldızı Cillian Murphy'nin yeni projesi belli oldu

Oppenheimer'ın yıldızı Cillian Murphy'nin yeni projesi belli oldu

Geçtiğimiz yıla damgasını vuran yapımlarının başında gelen Oppenheimer filminin Altın Küre'li başrol oyuncusu Cillian Murphy'nin yeni projesi belli oldu. Çekimleri ilkbaharda başlayacak bir edebiyat uyarlaması olan film, dijital platformlarda izleyiciyle buluşacak.

81. Altın Küre Ödülleri'nde sinema dalında 5 ödül kazanan ve bu yıl mart ayında gerçekleşecek olan Oscar ödüllerinde 13 dalda adaylık alan Christopher Nolan imzalı Opppenheimer filminin başrol oyuncusu Cillian Murphy'nin yeni projesi belli oldu. Murphy, dijital bir platformda yayınlanacak Steve adlı filmde başrol oynayacak.

Artı Gerçek'te yer alan habere göre, Max Porter'ın "Shy" adlı romanından beyaz perdeye uyarlanan film, Steve adlı bir öğretmenin hayatından bir günlük bir kesiti anlatacak.

Senaryosunu da Max Porter'ın kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda Tim Mielants oturacak. Dünyada Lanny ve Shy adlı romanlarıyla ses getiren yazar Türkiye'de 2017 yılında Mono KL yayınlarından çıkan 'Tüylü Bir Şeydir Şu Yas' kitabıyla tanınıyor.

ALTIN KÜRE'DE 5 DALDA ÖDÜL ALMIŞTI

Geçen yıla Barbie filmi ile birlikte damga vuran yapım, Oscar Ödülleri'nin habercisi sayılan 81. Altın Küre Ödülleri'nde Murphy'e "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü getiren film aynı zamanda, geceden 'En İyi Film' ve 'En İyi Yönetmen' dahil 5 dalda ödülle dönmüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN