Oyuncu Patrick Molefe Shai hayatını kaybetti

Oyuncu Patrick Molefe Shai hayatını kaybetti

Güney Afrikalı oyuncu ve yönetmen Patrick Molefe Shai hayatını kaybetti. Patrick Shai 'nin ölümü hayranlarının üzerinde şok etkisi yarattı.

"Soul City" ve "Generations" gibi yapımlarla tanınan Güney Afrikalı oyuncu ve yönetmen Patrick Molefe Shai hayatını kaybetti. Shai'nin ölüm haberi ailesi tarafından doğrulandı.

Sanatçı, ölümünden iki gün önce rapçi Cassper Nyovest ile kavgasından dolayı Nyovest ve annesinden özür dilemişti. Shai özür açıklamasında, "Ağzımdaki iğrenç kelimeleri silebilecek kadar özür yok, bunları söylememeliydim çünkü benim savunduğum şeye de aykırı. Son ifademden dolayı pişmanlıkla ve utançla doldum, saçma sapan bir konuşmaydı. İnsanları güldürmek içindi ama yanlış bir yere gitti” ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN