Şarkılar Bizi Söyler 49. Bölüme Konuk Olacak Sinan Özen Kimdir? Sinan Özen Nereli?

Şarkılar Bizi Söyler 49. Bölüme Konuk Olacak Sinan Özen Kimdir? Sinan Özen Nereli?

Usta sanatçılar Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici ve Sibel Can'ın sunduğu 'Şarkılar Bizi Söyler' programı birbirinden ilginç isimleri konuk alarak izleyicilerine sürpriz yapmaya devam ediyor. Kanal'de yayınlanan programın fragmanında yer alan ve 49'uncu bölümde konuk olacak olan şarkıcı Sinan Özen'in kim olduğunu öğrenince çok şaşıracaksınız.

Birbirinden farklı konuklarla izleyicilere neşeli anlar yaşatan Şarkılar Bizi Söyler programı bu hafta da yeni isimleri konuk alıyor.

Cumartesi akşamı saat 20.00'de yayınlanacak programda şarkıcı Sinan Özen, usta yönetmen Hamdi Alkan ve usta oyuncu Oya Başar yer alıyor.

Sesiyle dinleyicileri büyüleyen şarkıcı ve bir zamanların efsane ismi Sinan Özen'i çoğu kişi uzun zaman sonra bu programda izleyecek.

İŞTE SİNAN ÖZEN!

1990'lardan beri müzik kariyerine devam eden ve ağızlarda dolaşan parçalarıyla unutulmazlar arasına katılan Sinan Özen'in kariyeri, yaşı, kim olduğu ve özel hayatı hakkında bilinmeyenleri sizler için araştırdık ve derledik.

sinan-ozennn.png

"Yıkılır İstanbul", "Usta", "Serseri Gönlüm", "Islak Islak" ve "Kar Tanesi" gibi birbirinden güzel, unutulmaz albümleri bulunan 58 yaşındaki Sinan Özen'in toplamda 19 parça albümü bulunuyor.

EKRANA KİLİTLEYEN KLİPLER!

2016'da Eczacı Burcu Kartal ile hayatını birleştiren Sinan Özen'in şarkılarına çektiği klipler de izleyiciyi ekrana kilitleyen cinsten!

sinan-ozen-1-001.pngEvlere Şenlik

"Keyfim Yerinde", "Biri Olmalı", "Her Gece Yarısı", "Zor Sevdam", "Körpe Yüreğim" gibi çeşitli video platformlarında ulaşılabilecek kliplere sahip Özen, son zamanın dijitalleşme trendine uymuş görünüyor.

sinan-ozen-2-001.pngKar Tanesi

ESERLERİ ÇEŞİTLİ PLATFORMLARDA YAYINDA

Spotfiyde, Deezer'da ve YouTube Music'te eserleri yer alan ünlü şarkıcı, birçok usta ses sanatçısının ve müzisyenin yer aldığı İstanbul Devlet Konservatuvarı'nın tedrisatından geçmiş olmanın farkını ortaya koyuyor.

sinan-ozen-3-001.pngYıkılır İstanbul

Büyüleyici sesiyle dinleyicileri alıp götüren Özen zaman zaman yeni singlelarını da takipçilerinin takdirine sunmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN