Siyaset sahneye çıkıyor

Siyaset sahneye çıkıyor

CHP Gaziosmanpaşa Sanat Komisyonu'nun oluşturduğu ve yaklaşık 3 yıldır eğitim yapan tiyatro ekibi sonunda seyirci ile buluşuyor. CHP Gaziosmanpaşa Sanat Komisyonu Başkanı Serdar Sevtekin, 3 yıldır partili partisiz isteyen herkese tiyatro eğitim verdiklerini belirterek, "Emeklerimizin karşılığını yakında alacağız. Oluşturduğumuz tiyatro ekibi 12 Haziran'da sahneye çıkacak" dedi.

Gaziosmanpaşa Sanat Komisyonu Başkanı Serdar Sevtekin ilçe örgütünde verdikleri tiyatro ve yaratıcı drama derslerinin geldiği son durumu KARAR'a anlattı. "Yaklaşık 3 yıl yıldır ilçemizde bulunan her yaş grubuna yaratıcı drama ve tiyatro eğitimi veriyoruz" diyen Sevtekin, sanat komisyonu olarak çıkartmış oldukları oyunları 12 Haziran’da Fatih’te Ali Emiri kültür merkezinde sahneleyeceklerini söyledi.

2-007.jpg

'YASAKLAMALAR BİZİ DAHA DA HIRSLANDIRDI'

3 yıllık emeklerinin karşılığını görmeye hazırlanan ekibin oldukça heyecanlı olduğunu ifade eden Sevtekin sözlerine şöyle devam etti:

"Tüm ekipte çok güzel bir heyecan var. Eğitimlerimiz aralıksız devam ediyor. Bazı kesimlerce yasaklanmaya çalışılan her türlü sanat organizasyonlarının kendilerini yıldırmayacağını aksine daha çok hırslandırdığını ve omuzlarındaki yükün ağırlığının bilincinde olduğunu biliyoruz. Bizim yolumuz 'Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir' diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur…"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN