'Tavuklar Firarda 2' izleyiciyle buluşmaya geliyor

'Tavuklar Firarda 2' izleyiciyle buluşmaya geliyor

Tüm zamanların en yüksek gişe hasılatına sahip olan animasyon filmi "Tavuklar Firarda", 23 yıl sonra Netflix'te yeniden izleyiciyle buluşacak.

Orijinal adı "Tavuklar Firarda: Nugget Şafağı" olan Tavuklar Firarda'nın devam filmi, 2023 yılında Netflix'te yayınlanacak. "ParaNorman", "Despero" ve "Fare Şehri" gibi animasyon filmlerini yöneten Sam Fell'in yöneteceği filmin senaryosunu ise, "Tavuklar Firarda"nın da senaryosunu yazan Karey Kirkpatrick kaleme alacak.

SESLENDİRME KADROSUNDA DEĞİŞİKLİK

Beyazperde'nin aktardığına göre, Imelda Staunton, Jane Horrocks ve Lynn Ferguson "Tavuklar Firarda"nın ilk filminde seslendirdikleri karakterlerle geri dönse de yeni filmin seslendirme kadrosunun büyük bölümü değişti. 2000 yılında vizyona giren "Tavuklar Firarda"nın kahramanı olan Horoz Rocky'i oyuncu Mel Gibson seslendirdi. Devam filminde ise Rocky, Zachary Levi tarafından seslendirilecek. İlk filmde Julia Sawalha'nın seslendirdiği Ginger'ı ise bu sefer Thandiwe Newton seslendirecek. Filmin seslendirme kadrosunda ayrıca, David Bradley, Bella Ramsay, Josie Sedgwick-Davies, Romesh Ranganathan, Daniel Mays ve Nick Mohammed gibi isimler de yer alıyor.

ODAK NOKTASI GINGER VE ROCK

Hikâyesi Peter Lord ve Nick Park tarafından yaratılan ve yönetilen "Tavuklar Firarda", bir tavuk çiftliğinde yaşayan ve her fırsatta kaçmaya çalışan Ginger, Bunty, Fowler ve Babs isimli tavukların macerasını anlatıyor. Devam filmi ise Ginger ve Rocky'nin hikâyesine odaklanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN