Ünlü şarkıcıdan kaybettiği arkadaşı için yeni şarkı

Ünlü şarkıcıdan kaybettiği arkadaşı için yeni şarkı

Grammy ödüllü şarkıcı Ed Sheeran, yeni albümünün ilk teklisini hayranlarıyla buluşturdu. 'Eyes Closed' adını verdiği parçayı, müzisyen arkadaşı Jamal Edwards'ı kaybettikten sonra yazdığını belirten şarkıcı, "Bu şarkı birini kaybetmenin ardından her dışarı çıktığınızda kaybettiğiniz kişiyle karşılaşmayı beklemek ve birlikte yaptığınız her şeyi hatırlamakla ilgili..." yorumunu yaptı.

Dünyaca ünlü İngiliz pop şarkıcısı Ed Sheeran, 5 Mayıs'ta yayınlanacak olan 'Subtract' albümünden ilk tekliyi yayınladı. 'Eyes Closed' isimli şarkıda birini kaybetmekle ilgili hislerini anlattığını söyleyen Ed Sheeran, şarkıyı, başarısını borçlu olduğunu vurguladığı müzisyen arkadaşı Jamal Edwards'ın ölümünün ardından yazdı.

'ŞARKI KAYBETTİĞİNİZ KİŞİYLE YAPTIĞINIZ HER ŞEYLE İLGİLİ'

Habertürk'te yer alan habere göre; Sheeran, hayatta kayıpların acısını unutmak için bazen insanın kendisini gerçekliğin dışına ittiğini fakat kaybı hatırlatan en ufak bir durumla karşılaşıldığında tekrar o durumun içine girdiğini dile getirdi.

Ünlü şarkıcı, "Bu şarkı birini kaybetmenin ardından her dışarı çıktığınızda kaybettiğiniz kişiyle karşılaşmayı beklemek ve birlikte yaptığınız her şeyi hatırlamakla ilgili..." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN