Yenilenmiş Pembe Panter filmleri hayranlarını bekliyor

Yenilenmiş Pembe Panter filmleri hayranlarını bekliyor

Peter Sellers’ın hayat verdiği sakar ve şaşkın Fransız polis müfettişi Jacques Clouseau’nun maceralarını anlatan serinin ilk filmi bugün ve 31 Temmuz Pazar günleri Beykoz’da izlenecek.

Beykoz Kundura’nın bu yıl 6’ncısını düzenlediği Bir Yaz Gecesi Festivali bugün başlıyor. 29 Temmuz-14 Ağustos 2022 tarihleri arasında cumadan pazara film ve müzik keyfi yaşatacak festivalin ilk haftasında, sinema tarihinin en ünlü serilerinden Pembe Panter’in ilk iki filmi, restore edilmiş kopyalarıyla Türkiye’de ilk kez gösterilecek. Peter Sellers’ın hayat verdiği sakar ve şaşkın Fransız polis müfettişi Jacques Clouseau’nun maceralarını anlatan serinin ilk filmi ‘The Pink Panther / Pembe Panter’ (1963), bugün ve 31 Temmuz Pazar günleri beyazperdede olacak.

Serinin 1964 yapımı ikinci filmi ve hayranlarınca en sevileni de olan ‘A Shot in the Dark / Karanlıkta Bir Çığlık’ ise, 30 Temmuz Cumartesi akşamı gösterilecek. Ulaşımın Beşiktaş rıhtımdan hareket edecek tekne servisi ve Beykoz İskelesi’nden kalkacak ring hizmeti ile ücretsiz sağlanacağı Bir Yaz Gecesi Festivali’nden detaylar ve sınırlı sayıda biletler beykozkundura.com’da.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN