Markle ve Harry çifti, Saray’ın sırlarını Oprah’a anlatacak

Markle ve Harry çifti, Saray’ın sırlarını Oprah’a anlatacak

Prens Harry ve Meghan Markle ünlü sunucu Oprah Winfrey'e röportaj verecek. Programda kraliyet sarayı, evlilik ve kamuoyu baskısı hakkında pek çok konu gündeme gelecek. İzleyiciler ise 7 Mart'ta yayınlanacak programı sabırsızlıkla bekilyor.

İngiliz Kraliyet ailesinin mensubu olan Prens Harry eşi Meghan Markle ile birlikte ünlü sunucu Oprah Winfrey ile bir röportaj gerçekleştireceği öğrenildi. Programda ünlü çift ile merak edilen birçok soru yanıt bulacak.

Çiftin, evliliklerinden kraliyetten ayrılış süreçlerine, ABD'ye taşınma kararlarından gelecek planlarına kadar pek çok konuyu programda konuşacağı belirtilirken kraliyet ailesine programı bildirip bildirmedikleri ise bilinmiyor. Buckingham Sarayı, çiftin son 3 yılı kapsayacağı belirtilen röportaj ile ilgili yorum yapmayı reddederken İngiliz medyası çiftin bu kararına tepki gösterdi.

Meghan Markle'ın odak noktası olacağı geniş kapsamlı söyleşi, ABD kanalı CBS'te 7 Mart'ta "Oprah ile Meghan ve Harry" ismiyle yayınlanacak ve 90 dakika sürecek.

ingilizkraliyetsarayi.jpg

 

"DÖNÜŞ YOLU TAMAMEN KAPANIR"

İkilinin kraliyetten ayrılma süreci dahil hayatlarıyla ilgili tüm merak edilenleri anlatmaları beklenen program sonrası, ellerinde kalan tüm kraliyet ayrıcalıklarını kaybedecekleri konuşuluyor.

Saray mensupları, böyle bir programda konuşmanın, neredeyse bir yıl kadar önce kraliyet görevlerinden ayrılıp ABD'ye taşınan çiftin resmi görevlerine "geri dönüş yolunu" tamamen kapattığını söylüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN