Mehmet Özhaseki'den Ali Babacan yorumu: Hüsran olacağını düşünüyorum

Mehmet Özhaseki'den Ali Babacan yorumu: Hüsran olacağını düşünüyorum

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, yeni parti kuracağı konuşulan Ali Babacan ile ilgili "Yeni bir parti kurulsa da akıbetinin millet eliyle hüsran olacağını düşünüyorum, yakın tarihimizde gördüğümüz pek çok tabela partisi örneği gibi" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Yeni bir parti kurulsa da akıbetinin millet eliyle hüsran olacağını düşünüyorum, yakın tarihimizde gördüğümüz pek çok tabela partisi örneği gibi" ifadelerini kullandı.

Özhaseki, Ali Babacan'ın parti kurması halinde AK Parti'den kopma olacağı yönündeki iddialara ilişkin de "Kurulan tüm yeni partiler illa ki şehirlerden birkaç kişiden karşılık bulurlar. Kırıldığını ifade edenler, muhalif olanlar bu partilere gidebilirler. Yeni bir parti kurulsa da akıbetinin millet eliyle hüsran olacağını düşünüyorum, yakın tarihimizde gördüğümüz pek çok tabela partisi örneği gibi." açıklamasını yaptı.  

KAYSERİ'DEN HERHANGİ BİR KOPUŞ OLMAYACAK

Kayseri'de 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül faktöründen dolayı milletvekilleri ve belediye başkanlarından bir kopuşun olup olmayacağına ilişkin soruya Mehmet Özhaseki, "Abdullah Gül şu an için herhangi bir açıklamada bulunmadı. O oluşum içerisinde Abdullah Gül'ün fonksiyonu nedir bilmiyoruz. Farazi şeyler üzerinden benim senaryo yazmam, konuşmam doğru olmaz. Ama şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki Kayseri'de AK Parti'den herhangi bir kopuş olmayacaktır. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve teşkilatımızın hepsi AK Parti ilkelerini benimsemiş ve lideri Recep Tayyip Erdoğan'a gönülden bağlıdır." karşılığını verdi.

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN