Numan Kurtulmuş'tan Ali Babacan yorumu

Numan Kurtulmuş'tan Ali Babacan yorumu

AK Pati Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, kurucu üye Ali Babacan'ın partiden istifa etmesinin AK Parti'ye biz zarar vermeyeceğini ifade etti.

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Ali Babacan'ın istifa etmesine ilişkin "AK Parti içerisinden herhangi bir ayrılık partiye hiçbir zarar vermeyecektir" değerlendirmesinde bulundu.

Kurtulmuş, konuya ilişkin şunları söyledi:

Sayın Babacan'ın bu kendi tercihidir. Kendi tercihine de saygı duyarız. AK Parti'nin temelinde onlarca yıl süren bir siyasi emek ve çaba vardır. Siyaset emek işidir. Siyaset bir mücadele işidir. AK Parti'nin bugünkü başarılarının altında isimlerini daha bilmediğimiz insanların duaları ve çabaları vardır. AK Parti içerisinden herhangi bir ayrılık AK Parti'ye hiçbir zarar vermeyecektir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN