Melania Trump için 'eskortluk yapıyor' diyen İngiliz gazetesi geri vites yaptı

Melania Trump için 'eskortluk yapıyor' diyen İngiliz gazetesi geri vites yaptı

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi First Lady Melania Trump hakkında 90'lı yıllarda eskortluk yaptığına dair iddialar ortaya atan Daily Mail, haberden kaynaklanan bütün zararı ödemeyi kabul etti.

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın İngiliz gazetesi Daily Mail ile yaşadığı kriz çözüldü.

Daily Mail, First Lady Melania Trump'a yaptıkları haberle ilgili olarak oluşan zararı ve diğer tüm bedelleri ödemeyi kabul etti. Gazete ayrıca, yazılı baskısında ve internet sayfasında bir düzeltme yayınlayacağını ve Melania Trump'tan özür dileneceğini duyurdu.

İngiltere'de yayımlanan Daily Mail gazetesi, 1990'lı yıllarda Melania Trump'ın modellik değil "elitlere eskortluk" yaptığını ileri sürmüştü. Haber üzerine, Melania Trump Daily Mail'e 150 milyon dolarlık tazminat davası açmıştı.

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN