Memduh Boydak, Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanlığı'ndan istifa etti

Memduh Boydak, Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanlığı'ndan istifa etti

Boydak Holding CEO'su ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Memduh Boydak, Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanlığı'ndan ayrıldı.

Adı Paralel Yapılanma iddiaları ile ilgili gündeme gelen Memduh Boydak, Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanlığı'ndan ayrıldığını duyurdu.

Boydak: İş yoğunluğum nedeniyle ayrılıyorum

Görevim süresince birlikte çalışma fırsatı bulduğum üniversitenin tüm akademik ve idari personeline katkılarından dolayı teşekkür ederim. Ülkemizin ve gençlerimizin gelişimi amacıyla,iyi niyetle çalışarak şehrimize ve ülkemize saygın bir üniversite kazandırdığımıza inanıyorum.

Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı görevimden bugün itibariyle mevcut iş yoğunluğum nedeniyle ayrılıyorum.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN