Milletvekili Kasım Gülpınar'dan tepki çeken sözler: Bize oy verenden Allah hesap sormayacak

Milletvekili Kasım Gülpınar'dan tepki çeken sözler: Bize oy verenden Allah hesap sormayacak

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Siverek'te seçim bürosunun açılışında "Emaneti bize verdiğiniz için Allah mahşerde size inşallah hesap sormayacak" dedi. Vekilin sözlerine sosyal medyadan tepki yağdı.

Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM AB Uyum Komisyona Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, İlçe Meclis Üye Adayı Celal Akıl, AK Parti Siverek seçim bürosunun açılışını yaptı.

Dört dönem vekillikten sonra, önümüzdeki dönemde milletvekili olmayacağını belirten Gülpınar, "Bana emaneti 24 Haziranda Siverek halkı olarak son kez verdiniz, ne dedim ben, bir daha sizin karşınıza her hangi bir milletvekilliği adaylığı için karşınıza çıkmayacağım. Son defa veriyorsunuz dedim. Verenden de Allah razı olsun, vermeyenden de onlara teşekkür ediyorum, tercihlerine saygı duyuyorum ama verenlerden Allah razı olsun beni bir kere daha Meclise gönderdikleri için" dedi.

BİZE VERMESEYDİNİZ KİMSE SİZİ KURTARAMAZDI

Mazlumlarla, mağdurlarla yol yürüyenleri Allah'ın yarı yolda bırakmayacağını belirten Gülpınar, sözlerine şöyle devam etti:

"Bakın Ben yarı yolda bırakmaz dediğimde, şimdi gözü hep dünyevi düşünen söyle düşünür, belediye başkanı olamaz, milletvekili olamaz, bakın bunlar yarı yolda kalma değil arkadaşlar. Milletvekili olmadığınız zaman yarı yolda kalmazsınız, belediye başkanı olmadığınız zaman yarı yolda kalmazsınız. Ben Belediye Başkanı olmadım biterim, Ben Milletvekili olmadım yanarım böyle bir şey yok, hep hayırlısını istemeliyiz her şeyin. Belki Milletvekili olacağız, belki yanacağız Allah korusun, belki Belediye Başkanı olacağız hakkaniyetli layıkıyla kullanmayacağız, öbür dünyada yanacağız. Bizlerin hesabı çok daha zordur, milletvekillerinin, belediye başkanlarının, yetki sahiplerinin hesabı normal vatandaştan daha kötüdür. Eğer size tevdi edilen emaneti  yanlış kulandıysanız, hiç kimse sizi kurtaramaz. Yarı yolda kalmak budur işte."

EMANETİ BİZE VERDİNİZ ALLAH HESAP SORMAYACAK

Kur'an'dan ayetler okuyan Gürpınar, Allah'ın "manşerde emaneti kime verdin?" diye soracağını belirterek şöyle konuştu: "Allah hepinizden razı olsun 4 yıl emaneti bize verdiniz. Ben de gönül rahatlığı ile diyorum ki yarın inşallah mahşerde Allah bu ameneti bize verdiğinizden dolayı, size hiç hesap sormayacak."

MİLLETVEKİLİNİN KONUŞMASI:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN