Murat Şahin: Dünyada mülkiyet kavramı bitiyor | Hande ile Hayat Güzeldir

KARAR TV'nin yeni programı Hande ile Hayat Güzeldir, her salı günü izleyicisi buluşuyor. Hande ile Hayat Güzeldir programına bu hafta, Fütürist - Geleceğe Hazırlık Antrenörü Murat Şahin, konuk oldu.

Hande Kumru Çağan, özel konukları ile birlikte 'Hayat Güzeldir' diyor. Hande ile Hayat Güzeldir'e bu hafta Fütürist - Geleceğe Hazırlık Antrenörü Murat Şahin, konuk oldu.

Programda, bildiğimiz bir çok şeyin değişeceği anlatıldı.

"MÜLKİYET KAVRAMI BİTİYOR"

Dünyada mülkiyet kavramının sona erdiğini belirten Murat Şahin, "Mülkiyet kavramı bitiyor. Şu anda dünyada 6 ülke var (Estonya ve 5 tane Güney Amerika ülkesi) Eğer dijital göçebe isen ben bana benim ülkemde yaşa diyor" ifadelerini kullandı.

"SAĞLIK SORUNLARI ARTACAK"

Gelecek yıllarda sağlık sorunlarının artacağını belirten Şahin, "Araştırmalar, 2030 yılının en önemli sağlık sorununu diyabet, aşırı kilo ve depresyon olarak gösteriyor. Fütüristler burada devreye giriyor. Bu sorunların çözümüne ilişkin cevap arıyor" dedi.

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN