Muslera: 17 kişiye karşı oynadık

Muslera: 17 kişiye karşı oynadık

Galatasaray kalecisi Fernando Muslera, 4-2 kaybettikleri maçın ardından hakemlere tepki gösterdi. Uruguaylı file bekçisi "Maçların 11'e 11 oynanması gerekiyor ama biz 17 kişiye karşı mücadele ediyoruz. Hakemler üstümüze oynuyor" dedi.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Muslera "1-1'e kadar dengeli bir oyun vardı. Ama yüzde yüz el olan bir pozsiyondan gol yedik. 17 kişiye karşı oynamak zor! Hakemler de sağolsun rakibin yanındaydı! 3 gün önceki Fenerbahçe derbisinde Podolski'nin attığı biraz gol verilmedi. O gün de 17 kişiye karşı oynadık. Zor bir sezon geçiriyor olabiliriz ama üstümüze oynandığını düşünüyorum. Maçların 11'e 11 oynanması gerekiyor" ifadesini kullandı.

'SAHANIN FENOMENLERİ HAKEMLERDİ'

Samuel Eto'o'ya da tepki gösteren Muslera "Olcan ve Semih gibi bazı oyuncularımız sezon içinde bazı pozisyonlarda Fair Play örnekleri sergiledi. Hakemlerin verdiği olumsuz kararları olumluya çevirdik. Ben bugün aynı davranışı Eto'o'dan da beklerdim. İyi bir kaptan ve iyi bir oyuncu olarak hakeme dürüstçe söylemesi gerekiyordu. Hakemler maçın önüne geçti. Sahanın fenomenleri hakemlerdi" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN