Önüne gelene çarptı! Korku dolu anlar kamerada

Maltepe'de sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyonet önüne gelen her şeye çarptı geçti. Bir kadın kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kaza anları kameraya anı anına yansıdı.

İstanbul Maltepe'de dün öğle saatlerinde sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği kamyonet, önüne çıkan araçlara çarptı. Zümrütevler Mahallesi'nde meydana gelen olayda İddiaya göre yokuş aşağı inen kamyonetin freni patladı. Yüksek hızla yokuş aşağı inen kamyonet park halindeki araçlara ve caddenin karşısındaki bir araca çarparak durabildi. Kaza anları kameraya yansıdı.

kaza2.jpg

Kaza sırasında iki kişi yaralandı. Bir kişi ise hızla gelen kamyonet tarafından ezilmekten son anda kurtuldu. Kazanın ardından kamyonet sürücüsü ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN