Özge Özpirinçci'nin yeğenine şiddet uygulayan bakıcı yakalandı

Özge Özpirinçci'nin yeğenine şiddet uygulayan bakıcı yakalandı

Oyuncu Özge Özpirinçci dün sosyal medya hesabından iki yaşındaki yeğeninin bakıcısı tarafından istismara uğradığını öne sürüp yardım istemişti. Özpirinçci, şiddet uyguladığı görüntüler de ortaya çıkan bakıcının yakalandığını açıkladı.

Kadın dizisinin başrol oyuncusu Özge Özpirinçci, sosyal medya hesabı üzerinden iki yaşındaki yeğeninin bakıcısı tarafından istismara uğradığını ve bu anlara ait kamera görüntülerinin ortaya çıktığını duyurmuştu.

Özge Özpirinçci'nin yeğeninin başına gelen skandal sosyal medyayı ayağa kaldırırken, şiddet görüntülerinin ardından bakıcı kayıplara karışmıştı.

ÖZGE'DEN TEŞEKKÜR

Söz konusu bakıcı bugün yakalandı. Haberi instagram'dan duyuran Özpirinçci, "Yeğenime şiddet uygulayan kadın yakalandı. Bu süreçte destek olan herkese çok teşekkür ederim! Bir daha böyle bir yardımı kimsenin istemek zorunda kalmaması dileğiyle. Konu yargıya intikal ettiği için basının bu süreçte hassasiyetini rica ediyorum. Teşekkürler" ifadelerini kullandı.

18-05/08/1.Jpeg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN